Glöm inte att rösta!

Den 10 februari är det dags för klubbens första helt digitala årsmöte. Inför det genomför vi även vår första helt digitala röstning till förtroendeuppdrag. Hör av er till oss om ni inte fått någon länk till röstningen till den privata mailadress ni uppgett för Seko. Avsändaren heter VoteIt. Ta en extra titt i skräpkorgen och se att det inte hamnat där.

Hoppas så många som möjligt vill delta på årsmötet. Har du inte möjlighet att vara med på hela, var bara med och lyssna en stund. Utöver att nya förtroendevalda ska väljas kommer en rapport från lönerevisionen och den pågående förhandlingen av det lokala avtalet. Vår gäst och mötesordförande, tillika ordförande för Seko Spårtrafik, Martin Alnebring kommer också berätta om hur Seko jobbar för bättre upphandlingar i allmönhet och om upphandlingen av Mälartrafiken som bekant vanns av ett dotterbolag till MTRP i synnerhet.

Länk till det digitala mötet skickas ut till samtliga medlemmar strax innan mötesstart.

4 Kommentarer

  1. Awesome website Christine!!! You did an amazing job! I love the personal touch of the blog!! In the long winter months, I like to sit by the fireplace and read a book! However, this year, I will be reading nursing books! Leigha Lothario Marguerita

  2. Your words paint a beautiful picture of your deep connection to the Divine and Nature and beckons me each time to enter into this sacred space with you in this moment. Costanza Wright Dweck

  3. Karena 2 relay pengaman tersebut kerjanya 24 jam dlam sehari makanya relay tersebut panas dan biasanya sya menyiapkan cadangan relay biar gak kelabakan waktu relay rusak malam hari, pengalaman saya menggunakan relay meskipun panas karena on terus tetap masih tahan apalagi yg asli Melania Kirk Ramos

  4. Magnificent website. Plenty of helpful info here. I am sending it to a few friends ans also sharing in delicious. And obviously, thank you for your effort! Ertha Lannie Rhianna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *