Glöm inte att rösta!

Den 10 februari är det dags för klubbens första helt digitala årsmöte. Inför det genomför vi även vår första helt digitala röstning till förtroendeuppdrag. Hör av er till oss om ni inte fått någon länk till röstningen till den privata mailadress ni uppgett för Seko. Avsändaren heter VoteIt. Ta en extra titt i skräpkorgen och se att det inte hamnat där.

Hoppas så många som möjligt vill delta på årsmötet. Har du inte möjlighet att vara med på hela, var bara med och lyssna en stund. Utöver att nya förtroendevalda ska väljas kommer en rapport från lönerevisionen och den pågående förhandlingen av det lokala avtalet. Vår gäst och mötesordförande, tillika ordförande för Seko Spårtrafik, Martin Alnebring kommer också berätta om hur Seko jobbar för bättre upphandlingar i allmönhet och om upphandlingen av Mälartrafiken som bekant vanns av ett dotterbolag till MTRP i synnerhet.

Länk till det digitala mötet skickas ut till samtliga medlemmar strax innan mötesstart.

Kommentarer inaktiverade.