Kurs i lokalt avtal

Seko Lok bjuder in alla intresserade medlemmar att delta i den lokala avtalskursen som kommer att hållas under 2 heldagar nu i höst. Under kursen går vi igenom vilka regler och avtal som gäller på vår arbetsplats.

När: 4-5 November

Ni anmäler er genom att skicka ett mail med namn och telefonnummer till kristoffer.johansson@seko.se senast den 15 Oktober. Antalet platser är begränsade till 8 personer. När ni får besked om att ni fått plats så kommer instruktioner för hur ni söker ledigt.

Ersättning i form av stipendie utgår. Seko Lok bjuder på lunch under båda dagarna.

Välkomna med er anmälan!

OBS OBS OBS – att kursen nu är fulltecknad. Om fler anmäler sig så hamnar ni på reservlistan. Blir det återbud från någon av de anmälda så hör vi av oss i ordning efter inkomna intresseanmälningar. Nästa ordinarie kurstillfälle är planerat till våren 2021.

Kommentarer inaktiverade.