Kontaktombud

Vi har numera ett kontaktombud bland de förtroendevalda i Seko Lok. Jeanette Rickebo var intresserad av ett engagemang i klubben och vi frågade om hon ville ta sig an det här uppdraget.

Vad gör då ett kontaktombud? Det är en person du kan vända dig till om du har någon facklig fråga du vill ha svar på, om någon i styrelsen inte finns i närheten. Jeanette tar frågan vidare till oss, om hon inte har svaret själv, och återkommer till dig så fort hon har ett svar att ge. Du kan också kontakta henne om du har något annat du vill prata om i förtroende, om du känner att du behöver tala med någon. Det kan också vara andra frågor som rör arbetsplatsen och där du behöver ett fackligt stöd. Kan Jeanette inte svara så tar hon frågan vidare till någon av oss andra. Jeanette har tystnadsplikt precis som övriga förtroendevalda.

Jeanettes telnr är 0729803297.

Kommentarer inaktiverade.