Seko Lok söker valberedare

Till årsmötet 11 februari behöver klubben en eller två medlemmar till att ställa upp i valberedningen. Uppdraget som valberedare innebär att vara med och ta fram vilka kandidater som ställer upp i valet till förtroendeuppdrag för klubben det kommande verksamhetsåret. Till nomineringsmötet på hösten ska valberedarna ta fram en lista över kandidater samt ett förslag till ny styrelse. I samband med klubbens årsmöte är valberedningen oftast med och räknar rösterna samt presenterar valresultatet.

Om du inte själv är intresserad, tipsa gärna om annan medlem i Seko Lok som du tror skulle passa för uppdraget! Som valberedare är det en fördel om du är hyfsat social på jobbet och har koll på vilka kollegor du tror skulle passa för förtroendeuppdrag i Seko Lok. Det är också en fördel om valberedningen består av personer med olika lång erfarenhet inom järnvägen och olika åldrar så kontaktnätet över eventuella kandidater blir större.

Är du intresserad eller har tips på en kollega du tror skulle passa? Hör av dig på styrelsen@pendelforarna.se eller kontakta någon av de förtroendevalda.

Kommentarer inaktiverade.