Val av nya förtroendevalda och årsmöte 2020

Valet till förtroendeuppdragen i år är igång. Samtliga medlemmar i Seko Lok som har postfack ska fått instruktioner, valsedlar och kuvert lagda i dem. För medlemmar som inte har postfack finns valsedlar och kuvert att hämta bredvid valurnorna.

Valet pågår till dygnskiftet mellan den 10 och 11 februari 2020. Valurnor finns placerade utanför Seko Loks expedition på Klarabergsviadukten 49 samt vid anslagstavlan i Södertälje hamn.

Resultatet presenteras på klubbens årsmöte som kommer äga rum tisdagen den 11 februari 2020 klockan 14.00 i lokal Bålsta på Klarabergsviadukten 49. Ordförande på årsmötet kommer att vara Thomas Gorin Weijmer, ombudsman på Seko-förbundet med ansvar för Spårtrafikavtalet. Thomas kommer berätta om vilka krav Seko ska driva i 2020 års avtalsrörelse samt hur arbetet går.

Kallelse med ytterligare information skickas inom kort till Seko Loks Pendelns medlemmar.

/ Styrelsen och valberedningen

Kommentarer inaktiverade.