Val av nya förtroendevalda och årsmöte 2019

Imorgon drar valet till den nya styrelsen igång. Senast imorgon (fredag 11/1) ska ni som är medlemmar ha fått instruktioner, valsedlar och kuvert i era fack. Är det någon av er som saknar dessa så finns det extra att hämta bredvid valurnorna. Skriv i så fall gärna ett mail till styrelsen@pendelforarna.se så att vi hinner kolla så att ni är medlemmar i rätt klubb. Valet pågår till dygnskiftet mellan den 11 och 12 februari 2019. Valurnor finns placerade utanför expeditionen på Cst och vid anslagstavlan i Södertälje hamn.

Årsmötet äger sedan rum tisdag den 12 februari 2019 klockan 14.00 i lokal Gnesta på Klarabergsviadukten 49. Ordförande för årsmötet kommer att vara Johnny Naderus från Sekos banklubb i Stockholm. Seko Lok Pendeln bjuder på smörgåstårta och även ett veganskt alternativ kommer att finnas. Kallelse med ett förslag på dagordning hittar ni här.

Välkomna och hoppas att vi ses på årsmötet!

/Styrelsen och valberedningen

Kommentarer inaktiverade.