Få personlig rådgivning om försäkringar

Att gå på möten där det pratas om försäkringar allmänt och för alla, kan vara förvirrande då vi alla har lika behov och frågor. Nu har du chansen att träffa Åsa Holmer från Folksam på ett personligt möte där ni tillsammans ser över just din situation. Visst tror vi att du har koll på dina försäkringar men ofta är man dubbel- eller felförsäkrad. Detta är inget säljmöte där Åsa kommer pracka på dig så många försäkringar som möjligt, utan helt enkelt se över vad som är bäst för dig. Självklart är detta kostnadsfritt.

Mötet tar ca 60 min. Det finns en lista på Seko Loks expeditionsdörr där du fyller i namn och telefonnummer Åsa kontaktar dig vid tillfälle så bestämmer ni en tid när ni kan träffas. Ni ses i våra lokaler på Cst, men skulle någon annan plats passa dig bättre så går det såklart lika bra.

Kommentarer inaktiverade.