Information om pension

Avtalat har fått information från MTR att de slutar betala in till tjänstepensionen då vi inte är anställda där längre. SJP ska ta över inbetalningen. Anslutningen i Avtalat ska ske automatiskt och informationen kommer då på nytt någon gång i slutet av april när SJP har gjort inbetalningen.

Framöver kommer också ett årsbesked från Avtalat.

De försäkringar som man eventuellt har via MTR i Skandia kommer man behöva förnya privat. I nuläget har vi ingen information huruvida SJP kommer fortsätta ha Skandia eller om de kommer ha något liknande.

För ärenden och rådgivning kopplade till Sekos medlemskap så vänd er till Folksam:

https://www.folksam.se/forbund/boka-radgivning?projectid=CXtwcn1tNXdsVGJRSWJ3QlNsNzJJMm14VHhlc2dCQVU1Q21xN3Nta2ZNRFBOazRRPQ==

Seko lok

Kommentarer inaktiverade.