Betald heldagskurs med fokus försäkringar och pension

Det här är en dag för dig som inte tycker att du redan har hundrafemtioprocentig koll på allt som handlar om försäkringar och pensioner. Vi har bjudit in en representant från Folksam som kommer att berätta och ge tips som är nyttiga för de flesta, oavsett om man är i ett läge där det är dags att börja spara till pensionen, eller att plocka ut den. Eller kanske om man har funderingar kring vad som gäller när man ska bli förälder?

Dagen som gäller är tisdagen den 12 april 9.00–16.00 i lokal Bålsta på Klarabergsviadukten. Föranmälan är obligatorisk och skickas så snart som möjligt till styrelsen@pendelforarna.se. Skriv gärna vad ni är mest intresserade av så att vi kan förbereda dagen på bästa sätt! Ersättningen utgår i form av ett skattefritt stipendium från Seko på 992 kr.

Observera att man har rätt till studieledigt från jobbet för att gå en facklig medlemskurs, ansökan måste dock vara inne minst 14 dagar i förväg. Man kan givetvis även komma på en fridag om man vill det, ersättningen får man ändå. Man behöver heller inte vara kund hos Folksam för att komma, informationen gäller alla.

Ni är varmt välkomna att höra av er till oss om ni har frågor eller funderingar kring något av detta. Maila styrelsen@pendelforarna.se eller skicka ett meddelande på vår Facebooksida.

Kommentarer inaktiverade.