Gemensam fest för SEKO Lok och Pendelklubbens medlemmar!

Styrelsen för Pendelklubben och SEKO Lok har sedan en tid diskuterat möjligheterna att arrangera två gemensamma medlemsfester i februari. Lördagarna 10/2 och 17/2.

En lokal som rymmer 200 personer är bokad i Huddinge centrum där vi äter och dricker gott, dansar och framför allt umgås med varandra. Det blir party för alla oss som inte blir bjudna på MTR:s Award med andra ord!

Våra klubbar har inte pengar gömda i madrassen så förutsättningen är att vi håller våra fester till självkostnadspris. Anmälningsavgiften blir 150 kronor och vi återkommer till hur man anmäler sig.

Förutsättningen för dessa två fester är att vi får 15 frivilliga kollegor till vardera kväll som ställer upp från 17.00 till 01.00 med att duka, städa, plocka disk och stå i baren. Utan dessa frivilliga krafter blir det ingen fest. Då ställer vi in.

Man behöver inte som frivillig arbeta oavbrutet i 8 timmar utan vi delar upp oss i arbetspass så att alla hinner äta, dansa och umgås med kollegorna under kvällen. De som anmäler sig frivilligt behöver heller inte betala anmälningsavgiften utan kommer med gratis.

Låter detta som en bra idé?

Vi behöver så snart som möjligt få in namnen på er som vill anmäla er som festarrangörer! Så fort tillräckligt många har anmält sig går vi ut med en officiell inbjudan till dessa fester. Observera att antalet platser är begränsat till 185 betalande medlemmar per kväll så det är först till kvarn som gäller.

Du som vill anmäla dig som frivillig skickar ett mail till någon av nedan herrar där du anger namn, telefonnummer och vilken av kvällarna du kan ställa upp. Vi behöver få svar senast söndag 21 januari.

Rainer.Andersson@mtr.se

Pran.Mahotra@mtr.se

Astrid.Hermelin@mtr.se

 

Med festliga hälsningar!

Styrelsen SEKO Lok

Styrelsen SEKO Pendelklubben

Kommentarer inaktiverade.