Viktigt angående taxiresor

Mot bakgrund av de minst sagt riskfyllda taxiresor som vi har drabbats av den sista tiden, har skyddsombuden tillsammans med Seko Lok idag enats om en tillfällig överenskommelse med MTR, gällande bokning av Taxiresor.

Från och med NU (i natt) skall all taxibokning ske via POC. Det företag som kommer att anlitas är Taxi Stockholm. Detta gäller tills vidare fram till dess att MTR har anlitat ett taxibolag som står upp för de krav vår arbetsgivare har vad gäller pålitlighet och kvalitet i resan. INGEN ska i fortsättningen utsättas för diverse racekörningar, undermåliga bilar, beställningar som inte infinner sig på utsatt tid eller att ha andra kunder i bilen!

Vår Trafikområdeschef, Anders Nordin, har skickat ett mail till samtliga förare. Det är av vikt att du läser detta.

Fram till dess att MTR har tecknat ett avtal med ett seriöst bolag eller taxipool gäller ovanstående!

Kommentarer inaktiverade.