Seko Lok Pendeln

Hej på er allihopa!
Det har nu gått en vecka sedan MTR tog över trafiken och vi vet att det har varit rörigt. Många har fått jobba hårt för att få trafiken att fungera. Vi har bytt namn på klubben och heter nu Seko Lok Pendeln. I och med övergången till MTR stängdes vår gamla mailadress ner och ni når oss nuförtiden på styrelsen@pendelforarna.se. Vi försöker svara på era mail så snart vi kan och samma sak med kommentarer på Facebook. Vi har inte kommit igång med att kunna skicka ut epost till alla våra medlemmar än men hoppas att det är klart i början av nästa vecka. Tills dess får ni gärna ha koll här och på vår Facebooksida. Vi försöker uppdatera här så fort vi har någon ny information. Sprid gärna det här vidare även till kollegor som inte brukar kolla här på hemsidan eller på Facebook .

Kommentarer inaktiverade.