Ljuset i tunneln

Ljuset i tunneln närmar sig på riktigt nu och vi vet att transportsträckan till att SJ kliver in snart är över. Vi har in i det sista jobbat för att lösa de hängande frågor som MTR:s personalpolitik har medfört.
En av dessa frågor är FV-dagarna från 2023 som äntligen fått en lösning. SJ har inte varit intresserade att ta över dessa dagar som semester och därmed ha en jättestor semesterskuld. Istället kommer MTR att betala ut dessa dagar på slutlön. Uppgörelsen blir som för FV-dagar 2022 där en FV dag blir två semesterdagar. FV-dagen i sig konsumeras.

Angående ej utlagda FP-dagar från 2023 har vi ännu inte lyckats nå en överenskommelse men har förhoppningsvis löst även detta innan det är dags för överlämningen.

Seko Mina sidor Lägg in rätt e-mail
I samband med övergången till SJ är det viktigt att du uppdaterar din information på Sekos hemsida. Gå till seko.se och logga in på Mina sidor – där uppdaterar du din nya jobbmail, ser till att rätt privata mailadress finns med och uppdaterar arbetsgivare. Passa på att se över att du har rätt inkomst registrerad också.

Vi kommer så snabbt som möjligt se till att vår maillista uppdateras till SJ-mail men det kan ta lite tid så under tiden kommer info gå till din privata mailadress.

/Styrelsen

Kommentarer inaktiverade.