Lär dig mer om Seko

Dags för en återkommande påminnelse: gå på kurs! Förutom avtalskurserna vi i klubben kör finns det ett antal andra utbildningar man som medlem i Seko kan gå på, och nummer ett på den listan är Introduktionsutbildningen. Det är en heldag med grundläggande information om facket och varför vi finns. Låter kanske torrt, men det är kunskap som alla medlemmar bör ha. Och känner du mot all förmodan någon som inte är medlem – plocka med dem också! Kursen är öppen och nedanstående gäller även ickemedlemmar.

Man har som vanligt rätt till studieledigt om man ansöker hos sin arbetsgivare minst 14 dagar i förväg. Seko ersätter deltagarna med 1 000 kr i ett skattefritt utbildningsstipendium, och bjuder dessutom på lunch och fika.

Höstens kvarvarande datum är som följer:

6 november
22 november
29 november
12 december (digitalt)

Läs mer: här. Anmälan sker direkt på sajten, eller till min mail: dennis.lamberg-clemes@seko.se. Har du några frågor om studier går det alldeles utmärkt att höra av sig till samma adress!

Kommentarer inaktiverade.