Informationsmöte 17:e april

Seko Lok bjuder in till ännu ett digitalt informationsmöte. Precis som sist så tar vi upp stort som smått – det går bra att i förväg skicka in sina frågor för de som vill. Skriv i så fall ”Frågor till infomöte” i rubrikraden så hittar vi rätt bland alla mail. Givetvis går det även bra att spontant ställa frågor under mötet. Eftersom det var många som ville ställa frågor vid förra mötet och några inte fick chansen så kommer vi denna gång att ordna med en talarlista – innan någon får ställa sin andra fråga så betar vi av alla som ännu inte kommit till tals så att inte någon känner sig förbisedd.

Vi kommer att prata bla kring detta:

  • Nytt om PTU
  • FV-dagar 2022 – hur gick det?
  • Kommande förhandlingar
  • Enkät medlemmar

När: 19.00

Länk till mötet skickas ut till medlemmarna via mail. Har ni inte fått länken utskickad denna vecka så skrik till så löser vi det

Välkomna!

//Styrelsen

Kommentarer inaktiverade.