Avtalsyrkanden Seko Spårtrafik 2023

Nu i oktober träffas klubbarna i Spårbranschen för att tillsammans ta fram yrkanden att ha med sig i kommande avtalsrörelse. Vårt centrala kollektivavtal löper ut våren 2023 och arbetet med att ta fram ett nytt startar snart.

Seko Lok kommer att hålla ett medlemsmöte under september (datum för detta kommer att annonseras på hemsidan) där vi går igenom inkomna förslag och gemensamt beslutar vilka förslag vi går vidare till förbundet med. Det går bra att redan nu maila klubben eventuella förslag till yrkanden. Skriv ”förslag avtalsyrkande” i ämnesraden på mailet.

Under träffen i oktober går klubbarnas representanter gemensamt igenom alla inkomna förslag till förbättringar av kollektivavtalet och enas om vilka som ska prioriteras i avtalsrörelsen.

Kommentarer inaktiverade.