Semestervalet- information

Då det program vi idag använder för att söka semester ändrades i all hast innan öppnandet den 14/1 för att få med möjligheten att sälja semester i år så hann inte IT få till så att valet att ”sälja” ska synas i bekräftelsemailet man får efter inskickad ansökan. Dock har planning bekräftat att de ser det val vi gjort.

Att man måste göra två val vid varje val om man vill sälja, alltså även välja sommarsemester efter att man angett vilka veckor man vill ha vid försäljning vid varje val, står heller inte med i lathunden. Detta måste göras för att kunna skicka in valet och för att kunna välja ströveckor. OBS! Sommarsemester, inte vår/höst, trots att det är möjligt.
Ni väljer alltså först vår eller höst veckor som ni vill ha om ni får sälja, och sen sommarsemester som ni vill ha annars.

Dessutom är det problem med turordningen i de olika grupperna, speciellt grupp 103, så om du upptäcker att du ligger fel till, hör av dig till planeringen.

Kommentarer inaktiverade.