3 juli sista dag att anmäla skåpsnummer

Tid har nu bokats för att klippa upp hänglåsen på de skåp som inte har blivit identifierade på Cst för både herr och dam. Klippningen av hänglåsen kommer att ske i samverkan med skyddsombud.

Vi har tidigare skrivit om vikten av att ha ett skåp och uppmanat våra medlemmar till att meddela vilket skåpsnummer de har till Internservice och om man inte har ett, se till att få ett. Då den fysiska ordertavlan tagits bort behövs skåpen för att markera var vi har vårt tjänsteställe, dvs den plats varifrån arbetstiden börjar räknas.

Senast nästa onsdag, 3 juli, måste du anmäla att du vill ha kvar ditt skåp för att inte låset ska klippas upp och eventuella tillhörigheter plockas bort. Detta görs genom att du fyller i det papper som finns att hämta hos Internservice disk. Har du exempelvis pga semester inte möjlighet till detta så skicka ett mail till Internservice med vilket skåpsnummer du har och att du önskar behålla skåpet. Sprid ordet!

Kommentarer inaktiverade.