Sista anmälningsdag Fjäderholmarna!

Vi tycker att det är lite glest att bara ses utanför jobbet på julborden. Därför anordnar vi nästa vecka en båtutflykt till Fjäderholmarna. Sista anmälningsdag idag 9/5 kl 24.00.

Det blir två resor; 14 respektive 15 maj. Välj det datum som passar dig bäst!

Båtresan går från Nybrokajen kl 10:30 och tar ca 30 minuter. Väl framme på ön bjuder vi på lunch på Rökeriet (det finns fisk, kött och vegetariskt). 

Efter maten finns det lite olika aktiviteter för den som så önskar. Allt från pubar, ölprovning, konsthantverk, café, chokladtillverkning mm. Om vi gör något gemensamt eller i mindre grupper är helt upp till oss. Båten tillbaka går regelbundet varje timme så man kan stanna så länge man de tycker att det är trevligt. 

Anmälan sker till kassören på mailen Markus.Nordanstig@mtr.se

Det finns en viss begränsning av platserna så tänk på att inte anmäla er och sen bara strunta i det. Det går att avboka fram till några dagar innan. Varmt välkomna och tillsammans önskar vi oss ett vackert försommarväder!

Kommentarer inaktiverade.