Temadag med pensions- och försäkringsinformation

För en tid sedan undrade vi om det fanns intresse för att ha en temadag med pensions- och försäkringsinformation och ni var flera som var intresserade av detta. Vi har därför bokat upp två dagar, en för er som ännu inte har fyllt 55 år och en för er som är 55 år eller äldre. Dagarna som gäller är följande:

 

För er som ännu inte har fyllt 55 år:

Tisdag den 23 januari klockan 09.00-16.00 i lokal Gnesta på Klarabergsviadukten 49.

 

För er som är 55 år eller äldre:

Onsdag den 24 januari klockan 09.00-16.00 i lokal Gnesta på Klarabergsviadukten 49.

 

Ni som går kursen får ledigt utan lön och ni får sedan ersättning från Seko. Anmäl er genom att skicka ett mail till styrelsen@pendelforarna.se, har ni några frågor om träffarna så hör av er till Markus Nordanstig (för er under 55 år) eller Astrid Hermelin (för er över 55 år).

Kommentarer inaktiverade.