Sommarskor

Ni som tagit ut sommarskor i skinn, trots att ni egentligen inte ville ha dem, kan nu få dem utbytta. I mitten av juni beslutade MTR äntligen att alla som vill ska kunna välja en svalare sko i en modell som Ecco tillverkar. Skon har nätöverdel och är betydligt luftigare än en skinnsko. Även Salomon har en sko i liknande modell.

Seko Lok har varit i kontakt med Shoemed – vår leverantör – som fick meddelandet om den här ändringen 16/6. Vi kom överens om att de som har hämtat ut skor i skinn efter 16/6 ska få byta dem mot ett par Ecco eller Salomon även om skinnskorna blivit använda. Kontakta helst Shoemed i förväg och kolla så att storleken finns i lager. De har inte så många kvar eftersom MTR inte hade med dem i det sortiment vi fick välja ur från början.

De som hämtade ut skinnskor före 16/6 som har använts, måste tyvärr vänta på besked om hur de ska göra. Shoemed kan inte garantera att skorna får bytas, eftersom beslutet att få välja Eccos skor togs längre fram.

Uniformsansvarig på MTR är på semester till i början av augusti. Seko Lok kommer att kontakta henne när hon är tillbaka. Vi tycker det är självklart att alla som vill ska få byta sina skor, vare sig de är använda eller inte. Datum för beslutet ska inte vara avgörande för om personalen har nöjda fötter eller inte. Fortsättning följer…

Kommentarer inaktiverade.