VMV: Vision Mission Value

MTR kommer sannolikt att införa en form av prisutnämningar (awards). Ett antal personer ur vår personal blir utvalda att bevista en tillställning med tillhörande galamiddag. Vid tillställningen har MTR Nordic utnämningar bland annat i kategorierna årets anställd och årets insats, med tillhörande tacktal.

Lokala fackföreningar har en stående inbjudan att delta med 2 personer från varje styrelse.

Seko Lok Pendeln kommer inte att delta med representanter från styrelsen på dessa event. Vi motsäger oss denna typ av särbehandling av personal och utfrysning av övriga. Vi anser att alla anställda har samma värde och godtar inte ett omröstningsförfarande i stil med att utse den bästa föraren, tågvärden, stationsvärden eller vad det nu må vara.

Seko Lok Pendelns uppfattning är att en personalfest där alla känner sig lika välkomna och uppskattade för det arbete man utför, så som vi har haft det de senast 16 åren, är både seriösare och till glädje för alla anställda på pendeln.

 

Kommentarer inaktiverade.