Anställningsavtalet

Vänta med att skicka in anställningsavtalet. MTR kommer ut med information och förmodligen en reviderad version. Inget särskilt kommer att hända om det inte är inskickad innan april är slut.

Vi är inte överens med företaget om den finstilta texten som säger att personlig utrustning ska lämnas in vid frånvaro överstigande 30 kalenderdagar. Vi ser inte behovet och anser bara att det blir extrajobb och problem med att ta in nycklar, passertagg/kort och SL-kort samt mobil/platta. MTR verkar förvänta sig att det ska ske på obetald fritid dessutom vilket vi inte ställer upp på.

Stationeringsort är ingenting som behöver skrivas ut i avtalet, det hade vi inte tidigare heller. Att lärare och instruktörer är kodade lokförare anser vi vara fel. Det är andra tjänster och bör benämnas i avtalet.

Sysselsättningsnivå på er som är anställda på heltid men valt att gå ned i tid ska enligt MTR vara omhändertaget och uppdaterat redan. Är det någon som fortfarande har fel uppgift här så hör av er till er GC.

Kommentarer inaktiverade.