Uniformstilldelning

I ett tidigare veckobrev informerades vi om att beställda uniformskläder i fortsättningen ska hämtas i Blåsut. Har du däremot något som ska reklameras eller bytas, om t ex storleken är fel, kan du lämna och hämta kläderna på InformationsCenter alternativt hos din gruppchef. Denna ändring i hanteringen är inget som förhandlats med personalorganisationerna. Seko Lok gissar att det nya förfarandet beror på platsbrist på Cst.

Blåsut tillhör inte vår arbetsplats. Seko Lok anser inte att MTR kan begära att vi ska ta oss dit före eller efter arbetsdagen för att hämta vår uniform. Många av oss bor långväga ifrån och för de med placering i Söd blir det ännu besvärligare. Detta var orsaken till att vi fram till idag har kunnat hämta beställda kläder på Cst.

Har du långt att åka eller inte vill använda din fritid till att hämta din uniform – låt bli. MTR får lösa problemet på annat sätt. Finns inte plats till förvaring på Cst anser Seko Lok att kläderna ska skickas hem till den anställde.

Kommentarer inaktiverade.